Elektrische voertuigen zijn de toekomst.

Onze focus ligt op het ontwerpen van systemen die groene energie leveren.

Let’s talk!
1
Een elektrische toekomst

De wereld zet steeds meer in op een elektrische toekomst. Zowel bedrijven als individuen geloven in groene transportmiddelen die niet langer milieuverontreinigend zijn. YPTF schrijft software voor toonaangevende bedrijven die opteren voor volledig automatische, full electric-voertuigen.

2
We verbinden alles

We voldoen aan de opkomende trends rond e-mobility met ons breed scala aan toepassingen. YPTF heeft kennis van zaken wanneer klanten vragen naar het full zero E-concept design en high-tech kwaliteit.

3
YPTF brengt ideeën tot leven

We stellen technische componenten samen en tekenen elektrische schema’s uit. YPTF brengt ideeën tot leven en vertaalt dit in een uitgebreid en allround softwareplatform van transport systemen die perfect op elkaar afgestemd zijn.

YPTF specialiseert zich in vehicle control.
  • De vehicle controler zorgt ervoor dat het elektrisch vermogen op de juiste manier aangeleverd wordt. We spitsen ons onder andere toe op de vervolmaking van charging protocols, BMS systems en ADAS (automatische rijdende voertuigen).
  • We ontwikkelen aandrijftoepassingen en besturingssystemen met een positieve invloed op het rijden, remmen en sturen van voertuigen.
  • YPTF neemt de functionaliteit van onder andere cruise control, safety controllers en speed limiters grondig onder de loep en creëert software om deze toepassingen te optimaliseren.

YPTF denkt verder dan het totaalplaatje.

Onze innovatie rond e-mobility stopt niet bij de ontwikkeling van software voor de efficiëntste elektrische voertuigen. YPTF denkt ruimer en werkt steeds aan grotere plannen om deze elektrische voertuigen aan een groter netwerk te koppelen.