YPTF werkt mee aan innovatieve systemen die de energienorm voeden.

Wij modelleren de succesvolle weg naar duurzame energie.

Let’s talk!
1
Onze kennis over duurzame energie kent geen grenzen

Nieuwe groene technologieën winnen aan populariteit en er is veel vraag naar zonnepanelen die ondertussen goed ingeburgerd zijn. Onze kennis over duurzame energie kent geen grenzen dankzij onze expertises in nieuwe concepten van batterijcontainers en fuel cell containers.

2
Oneindig veel mogelijkheden

Als een batterij op de juiste manier aan het netwerk gekoppeld wordt neemt ze in dalperiodes veel energie op en levert in piekperiodes veel energie af. Dat biedt oneindig veel mogelijkheden. YPTF is het ideale aanspreekpunt voor de conceptontwikkeling van het ideale batterijsysteem.

3
Softwareontwikkeling van multi fuel cell containers

YPTF onderscheidt zich met de softwareontwikkeling van multi fuel cell containers. Het principe waarbij de fuel cell waterstof omtovert tot elektriciteit bestaat al enkele jaren, maar er hangt een stevig prijskaartje aan. Wij schrijven de software uit om dit proces goedkoper, compacter en eenvoudiger te maken.

YPTF legt de focus op de softwareontwikkeling van innovatieve fuel cell containers en trucks.
  • YPTF ontwikkelt allerlei duurzame systemen om elektriciteit op te wekken en het net te balanceren. De technologie van fuell cell containers is in volle groei en biedt eindeloze toekomstperspectieven dankzij onze competenties.
  • De waterstof die door de fuel cell containers stroomt wordt meteen omgezet in elektrische energie waardoor het gegenereerde bereik erg omvangrijk wordt. Bovendien ontwikkelt YPTF een efficiënte korte cyclus die het proces goedkoper maakt.
  • De fuel cell wekt op een efficiënte wijze energie op en is dus breed toepasbaar. YPTF schreef al software voor waterstofbussen en werkt aan toepassingen voor een noodstroomgenerator op waterstofenergie die geschikt zijn voor ziekenhuizen of schepen.

YPTF draagt bij aan de ontwikkeling van batterijcontainers. Onze kennis van battery management systems en charging protocollen verfijnt de toonaangevende batterijcontainers die op een efficiënte manier energie opvangen van het net.

Onze kennis van battery management systems en charging protocollen verfijnt de toonaangevende batterijcontainers die op een efficiënte manier energie opvangen van het net. Deze toepassingen komen tot hun recht in onder andere zonnepanelen en windmolens. We koppelen batterijen met cloud systemen aan het grid om de FCR-markt actief te ondersteunen.